Izvor: Blic, 13.Avg.2016, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TO MOŽE SAMO MARAJA Ogromnim dekolteom na generalnog sekretara UN

Američka pop diva Maraja Keri izazvala je opštu pometnju kada se na zabavi organizovanoj u čast Ban Ki Muna, generalnog sekretara UN, pojavila u neobičnoj toaleti.

Maraja, koja u poslednje vreme sve češće propušta da uskladi toaletu sa tipom zabava na kojoj je, šokirala je kolege u Holivudu, kada se na svečanoj večeri pojavila u crnom kožnom kompletu i čipkanom brushalteru.

The World's top diplomat and Ban Ki-moon, making the world a better place one bobbie >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << at a time. @MariahCarey pic.twitter.com/DmvmvmoDtJ

I ne samo to. Pop pevačica je iskoristila priliku i fotografisala se sa generalnim sekretarom UN, a potom je i otpevala pesmu u njegovu čast.

Inače, Ban Ki Mun je u poseti Holivudu kako bi pozvao filmske i televizijske zvezde da se pridruže ambicioznoj kampanji za okončanje siromaštva, rešavanje problema klimatskih promena i bolji, humaniji svet.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.