TO MORA DA JE BOLELO Pevač ispolivao fanove vodom, evo kako su mu uzvratili!

Izvor: Blic, 12.Sep.2015, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TO MORA DA JE BOLELO Pevač ispolivao fanove vodom, evo kako su mu uzvratili!

Na nedavnom koncertu One Directiona, Hari Stajls doživeo je još jednu u nizu bolnih nezgoda.

Pevač boj benda polivao je fanove u blizini bine vodom, ali je osmeh sa njegovog lica nestao kada je neko iz publike bacio flašu na scenu i pogodio ga tačno u međunožje.

U ok there mate @Harry_Styles xxx pic.twitter.com/5jNXbBRBN4

Hari se sagnuo od iznenadnog bola, ali verujemo da je već navikao na takve incidente, s obzirom da ovo nije prvi put da mu se takve >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << situacije dešavaju.

Tokom koncerta u Filadelfiji ranije ovog meseca, neko je bacio limenku na binu i pogodio ga u lice. Prošlog meseca okliznui se dok je igrao na koncertu, i pao na leđa, a sa "sve četiri u vis" završio je i kada se sapleo nekoliko nedelja ranije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.