TO JE NEŠTO NAJGORE ČEMU MOŽETE DA NAUČITE PSA! Dreser upozorio vlasnike kućnih ljubimaca da dobro obrate pažnju na ovo

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 07:12

"TO JE NEŠTO NAJGORE ČEMU MOŽETE DA NAUČITE PSA!" Dreser upozorio vlasnike kućnih ljubimaca da dobro obrate pažnju na ovo

Veliko kuče vas može povrediti ako ga naučite da traži pažnju na ovaj način!

Britanski dreser pasa je na svom TikTok profilu @buddysmartz otkrio koji je najgori trik kojem možete da naučite svog psa.

Dreser je inače vlasnik zlatnog retrivera, a objasnio je kako postoji mnogo zabavnih trikova za pse, no jedan nikako ne preporučuje jer će to da donese više štete nego koristi.

- Postoji jedan trik kojem nikada ne bih naučio svog psa, pogotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne velikog psa poput mog. To je trik davanja šape. Da, možda izgleda kao zabavan trik, ali ako nagrađujete psa svaki put kad da šapu, naučićete ga da će mu to ponašanje doneti nešto poželjno. Problem je što će tada početi da pokazuje to ponašanje kad požele nešto.

- To znači da ćete odmarati na kauču, čitati knjigu i nemojte se iznenaditi kad vam pas priđe i ponudi šapu - objasnio je i dodao kako problemi nastaju ako je reč o velikom psu koji vas može izgrebati ili povrediti dok traži pažnju na ovaj način.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.