Izvor: Blic, 10.Okt.2023, 12:54

"TO JE ISTO KAO DA USVOJITE DETE, PA GA ŠUTNETE U ZVEČANSKU" Sara Stanković besna zbog sramnog poteza Fitnes bliznakinja: "Iz toplog kreveta su psa odvele u Azil"

Fitnes bliznakinje Julija i Natalija Đukić navikle su gnev javnosti kada su objavile snimak na kom su pokazale da su psa kog su nedavno udomile odvele u azil.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"POTRESENA SAM I TUŽNA" Dunja Jovanić o fitnes bliznakinjama koje su OSTAVILE PSA U AZIL: "Misle da su uradile dobru stvar" - UŽIVO NA BLIC TV

Izvor: Blic, 10.Okt.2023

Fitnes bliznakinje Julija i Natalija Đukić navikle su gnev javnosti kada su juče objavile snimak na kom su pokazale da su psa kog su nedavno udomile odvele u azil, a o tome je za "Blic dan", koji se upravo emituje na Blic televiziji, govorila influenserka Dunja Jovanić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.