TI KOJI PODRŽAVAŠ HITLEROVE SLUGE PRIČAŠ O ČOVEKU KOJI SE BORIO ZA DEMOKRATIJU KAD TO PLAĆALO GLAVOM! Jerkov reagovala na Obradovićevo vređanje Mićunovića!

Izvor: 011vodič.com, 09.Jun.2020, 11:20

TI KOJI PODRŽAVAŠ HITLEROVE SLUGE PRIČAŠ O ČOVEKU KOJI SE BORIO ZA DEMOKRATIJU KAD TO PLAĆALO GLAVOM! Jerkov reagovala na Obradovićevo vređanje Mićunovića!

Poslanica Demokratske stranke Aleksandra Jerkov osudila je danas uvrede koje je na račun prvog predsednika DS Dragoljuba Mićunovića izrekao lider Đilasovog Saveza za Srbiju Boško Obradović
– O čoveku koji se borio za demokratiju u Srbiji kada se to plaćalo glavom ovako govori čovek koji podržava one koji su služili Hitleru. Očekujem hitnu reakciju Demokratske stranke – napisala je Jerkov.
Obradović je, naime, na drustvenim mrežama podelio tekst u kojem se navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da je Mićunović protiv bojkota, i napisao:
– Da li je ovo moguće: od komuniste, “jahanja popova” i Golog otoka, preko lažnog disidenta i dogovora sa Miloševićem, do večnog koristoljublja lažnog patrijarha demokratije i dila sa Vučićem? Najbolje da konačno sam izađe na izbore da vidimo koliku to podršku ima.
The post TI KOJI PODRŽAVAŠ HITLEROVE SLUGE PRIČAŠ O ČOVEKU KOJI SE BORIO ZA DEMOKRATIJU KAD TO PLAĆALO GLAVOM! Jerkov reagovala na Obradovićevo vređanje Mićunovića! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.