TEODORA ILI SUADA? Brat učesnice ZADRUGE otkrio njeno PRAVO IME! (FOTO)

Izvor: Press, 22.Jan.2018, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEODORA ILI SUADA? Brat učesnice ZADRUGE otkrio njeno PRAVO IME! (FOTO)

Sava Džehverović se oglasio i otkrio istinu o Teodorinom imenu!
Kako su pojedini mediji pisali, atraktivna učesnica rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga'' Teodora Džehverović i njen stariji brat Sava po rođenju su navodno dobili imena Suada Senad. Njima su roditelji navodno promenili imena po dolasku iz Bosne u Srbiju. Međutim, Teodorin brat >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Sava odlučio je da otkrije istinu o imenu svoje sestre.
Razlog iz kog su njihovi roditelji, Goca i Sead deci navodno promenili imena jeste kako bi ih pravoslavna okolina lakše prihvatila, a Sava kaže da o promeni imena nema ni govora.
- Za sve one koji su neupućeni, a tvrde suprotno, ja sam lično dao ime Teodora, i to pre rođenja. Moja je želja bila da imam sestru i da kasnije nosi ime Teodora, što u prevodu znači Božiji dar. One koji znaju o mojoj porodici znaju više od mene molim d aprikažu i javno objave rodni list sa dotičnim imenom Suada, ili se suoče i kažu mi to u lice. Pojedinci će se prepoznati. Hvala - poručio je Sava putem društvene mreže.




Autor: Printscreen Instagram


Podsetimo, Teodorin otac zove se Sead, rodom je iz Bosne, a sa nekoliko članova svoje porodice prestao je da govori kada je odlučio da oženi Teodorinu mamu Gocu. Nakon izvesnog vremena, Goca je muža dovela u svoje rodno mesto Kačarevo.



 


Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.