TENZIJA U IZOLACIJI NE PRESTAJE NI U RANIM JUTARNJIM ČASOVIMA! A za sve je kriv ON! Maja i Janjuš imali još jednu u nizu RASPRAVA upravo zbog OVOGA!

Izvor: Press, 12.Nov.2020, 15:14

TENZIJA U IZOLACIJI NE PRESTAJE NI U RANIM JUTARNJIM ČASOVIMA! A za sve je kriv ON! Maja i Janjuš imali još jednu u nizu RASPRAVA upravo zbog OVOGA!

Tenzija između Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša ne jenjava. Oni su i u ranim jutarnjim časova imali raspravu povodom popularne igračke koja kod Janjuša izaziva nelagodu kada god je ugleda pored svog kreveta.
Foto:pink
Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Janjušević je ustao iz kreveta kako bi igračku sklonio što dalje od >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sebe, dok je Maja, čim je videla šta je njen cimer uradio, ustala i vratila je na svoje mesto, tako da ona Janjušu bude ispred očiju čim otvori iste.
Foto: TV Pink Printscreen

Ona je brže bolje ustala i stavila je ispred njegovog kreveta, i odmah mu prebacila rečima:
Ja ne spavam nikada, shvati. I Prcka nemoj da premeštaš. To je privatno vlasništvo, i nemaš prava da ga diraš! - brecnula se Maja. Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš je nakon toga pokušao da igračku obori nogom, međutim, kada je shvatio da to ne može, on je odustao od svoje namere.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

"SREĆAN JE ČOVEK KOM SE JEDE I JE*E KOD KUĆE!" Maja OPET iskoristila priliku da PECNE Janjuša, on reagovao OVAKO!

Izvor: Press, 13.Nov.2020, 15:07

Maja Marinković je i ovog prepodneva iskoristila priliku pa se direktno obratila Marku Janjuševiću uputivši mu reči koje je, kako je rekla, videla na društvenim mrežama. Ona je to pričala Moniki Horvat, ali je bila direktna kada je izjavila rečenicu na koju Janjuš nije...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.