Izvor: 011vodič.com, 26.Dec.2019, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEBE ŠTITE JER BI ZAVRŠILA NA LEKOVIMA ZA SMIRENJE! Dalila osula paljbu po PRODUKCIJI, pa potkačila i CIMERKU!

Tokom pitanja gledalaca u Zadruzi, Dalila i Dejan Dragojević su se posvađali sa Milicom Kemez. Do sukoba je došlo zbog Miličine rođendanske torte, koju je Dejan hteo da baci
U toj raspravi, Dalila je prozvala i produkciju da štiti Kemezovu.
– Morate imati pozitvina pitanja jer vi ste osobe koje se ne znate nositi sa tim zato što bi ovde završile na bromazepamima, bensedinima i raznim tabletama. I šta onda imaju od vas? Nemaju ništa! Kao što vas čuvaju od spoljnih informacija, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kao što si plakala kada ti je Matora unela informacije ovde da si pala nisko zbog tog i tog. Pa si plakala pet dana. Nisi mogla da dođeš sebi – rekla je Dalila Milici.
The post TEBE ŠTITE JER BI ZAVRŠILA NA LEKOVIMA ZA SMIRENJE! Dalila osula paljbu po PRODUKCIJI, pa potkačila i CIMERKU! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.