TATA NE LJUBI DRUGU TETU... Dečak je napisao pesmicu i otkrio PREVIŠE o braku svojih roditelja! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TATA NE LJUBI DRUGU TETU... Dečak je napisao pesmicu i otkrio PREVIŠE o braku svojih roditelja! (FOTO)

U zemlju da propadne (otac).

Njihova iskrenost je neodoljiva. Deca nas često nasmeju i zabave svojim pesmicama i maštom, a ponekad otkriju i previše o privatnom životu svojih roditelja. Ovo je jedan takav primer.

Na društvenim mrežama pojavila se pesmica deteta posvećena njegovom tati. Šta li je on mislio kad je ovo video na internetu? Ako mu je lakše, postoje dve vrste papučara - oni koji priznaju i oni koji ne priznaju.

- Moj tata u kući radi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve, pere tanjire i kašike, dok mama čupa obrve. Moj tata sprema krevete, dok mama pije kafu kod susede. Moj tata je najbolji na svetu, jer nikada nije poljubio neku drugu tetu. I zato nek svima bude jasno da i papučari žive krasno - napisao je dečak iz susedne Hrvatske, očigledno veoma talentovan za poeziju.

Pesmica za peticu. pic.twitter.com/K7Ozf3Uu1I

— babura velika (@BaburaVelika) November 23, 2019

OGNJEN AMIDŽIĆ PIJAN VODIO EMISIJU: Sve priznao! Probao je marihuanu, lagao gledaoce, prati muške komentare na Instagramu svoje supruge (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.