TATA MU JE BIO NOVINAR Ognjen Amidžić: Da je moj otac živ, ne bi mi dao da se bavim ovim poslom

Izvor: Blic, 15.Apr.2017, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TATA MU JE BIO NOVINAR Ognjen Amidžić: Da je moj otac živ, ne bi mi dao da se bavim ovim poslom

Voditelj Ognjen Amidžić sin je Zorana Amidžića, novinara šabačkog dopisništva RTS-a, koji je ubijen na zadatku na Baniji. Ognjen kaže da mu otac, da je živ, nikada ne bi dao da se bavi ovim poslom kojim se bavi.

Ognjen je u jednom intervjuu rekao da je vaspitavan drugačije i da mu otac, zbog prirode posla, nikada ne bi dozvolio da bude voditelj.

- Da je moj otac živ, on mi ne bi ni dao da se bavim novinarstvom. Rekao bi mi: "Ne možeš ti da radiš, tebe zovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da radiš zbog mene." Mi smo tako bili učeni i vaspitavani po tom starom kovu da ne može ništa preko neke protekcije. On bi se sigurno bunio. Da je on bio živ, ja bih sigurno morao da idem na neku drugu televiziju, da to ne bude RTS jer je on tamo radio - rekao je Ognjen za Kurir Stars.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.