TAJNE IZ NAJPOZNATIJEG ZAMNKA NA SVETU: Batler otkrio šok detalje o dnevnoj rutini PRINCA ČARLSA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2022, 16:22

TAJNE IZ NAJPOZNATIJEG ZAMNKA NA SVETU: Batler otkrio šok detalje o dnevnoj rutini PRINCA ČARLSA

Batler princa Čarlsa Pol Barl otkrio je nesvakidašnje detalje o kraljevskoj porodici i istakao da su bizarni zahtevi nešto što je deo njegove svakodnevnice

Princ Čarls koji bi za koju godinu mogao da postane kralj imao veoma neobične jutarnje navike.

Princ ima tim koji čini nekoliko ljudi i u svako doba dana oni su u pripravnosti da mu pomognu.

Pol, koji je bio batler princa Čarlsa 1990. godina, kaže da on ima svoj raspored koji je utemeljen, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << piše Mirror.

U dokumentarnom filmu "Serving the Royals: Inside the Firm", Pol je otkrio sledeće:

- Njegova pidžama se presuje svakog jutra, a pertle mu se presuju peglom. A kada je u pitanju njegovo jutarnje kupanje. Temperatura vode mora biti samo mlaka, a kada samo do pola puna, bez previše pene  - samo je su neka od pravila koja se poštuju, a naredna su potpuno iznenadila publiku.

- Bivši batler je takođe dodao da čep za kupanje mora da bude okrenut u određenom pravcu, da njegov peškir za kupanje mora da bude raspoređen po njegovom ukusu i da mu donji veš ne može imati nabore.

Što se tiče  kulinarstva, pravilo je da se svaki obrok proba dva puta pre nego što se iznese pred princa i kraljicu Elizabetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.