TAJNA VEZA SRPSKOG I JUŽNOAFRIČKOG PODZEMLJA Poznati fudbaler likvidiran zbog povezanosti sa nestankom tone kokaina i UBISTVOM SRBINA?

Izvor: 011vodič.com, 24.Jul.2019, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAJNA VEZA SRPSKOG I JUŽNOAFRIČKOG PODZEMLJA Poznati fudbaler likvidiran zbog povezanosti sa nestankom tone kokaina i UBISTVOM SRBINA?

Foto: RAS Srbija Tim detektiva u Južnoj Africi istražuje da li je nekadašnji fudbaler Mark Bačelor ubijen radi osvete zbog navodne uloge u krađi tone kokaina koji je krijumčaren krajem 2018. godine, u koju je, kako se sumnja, bio umešan i ubijeni Srbin Ivan Đorđević. Poznati bivši fudbaler ubijen je ispred svoje kuće prošlog ponedeljka u Johanezburgu, kada su njegovom automobilu prišla dvojica napadača na motorima i osuli paljbu u njegovom pravcu. U automobil je ispaljeno više od >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sedam metaka i Bačelor je preminuo na licu mesta. Južnoafrički mediji preneli su da je napad preživeo njegov baštovan, koji se takođe nalazio u vozilu. Izveštavajući o ubistvu, tamošnji mediji preneli su da je ovakav obrazac prepoznatljiv za srpske kriminalce koji gospodare tamošnjim podzemljem. Nekoliko dana nakon likvidacije, detektivi su došli do novih saznanja – Ivan Đorđević poslovao je proše godine sa Bačelorom, koji je vodio preduzeće za naplatu dugova, a obojica su navodno bili umešani u krađu kokaina. – Droga je u Južnu Afriku došla preko luke Port Elizabet i Kejptauna u decembru prošle godine iz Brazila i Holandije – preneo je južnoafrički nedeljnik “Sandej tajms”. Isti tim detektiva radi na rasvetljavanju ubistva Bačelora i Đorđevića, koji je ubijen na sličan način u aprilu ove godine. Podsećanja radi, Đorđević je ubijen u trenutku kada je automobilom ušao u stambeni kompleks Brajanston u Johanezburgu. Foto: News24 / youtube Likvidacija Ivana Đorđevića Njemu su prišla dvojica napadača sa puškama R5 i ispalili čak 26 metaka. Đorđević, iako je bio u blindiranom “mercedesu”, izašao je iz vozila i pokušao da pobegne, međutim egzekutori su ga sustigli i ubili. Napad i Đorđevićev pokušaj bekstva snimile su nadzorne kamere u kompleksu. Foto: screenshot Inače, Đorđević je ranjen i u septembru 2017. godine, dok je sedeo u svom automobilu na parkingu u Bedfordu, predgrađu Johanezburga, a i […] More
The post TAJNA VEZA SRPSKOG I JUŽNOAFRIČKOG PODZEMLJA Poznati fudbaler likvidiran zbog povezanosti sa nestankom tone kokaina i UBISTVOM SRBINA? appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.