Izvor: Blic, 04.Dec.2023, 09:21

"TADA SAM PREKINUO" Ša otkrio zbog čega je odlučio da se RAZVEDE od Vanje, Miona ljubomorna: "Što moraš da pričaš o tome, ne izlazi ti iz glave?!"

Reper Nenad Aleksić Ša još se zvanično nije razveo od supruge Vanje Aleksić, a sada je u "Eliti" ispričao zbog čega su stavili tačku na njihov kratkotrajni brak.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Šta je stalno spominješ, ne izlazi ti iz glave" Miona dobila NAPAD LJUBOMORE zbog Nenadove SUPRUGE Vanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023

Jovanovićeva i reper su se zbližili u poslednje vreme, iako Ša još uvek nije zvanično razveden. Pored toga, Miona je u "Elitu" ušla kao zauzeta devojka....Reper Nenad Aleksić Ša još uvek se nije papirološki razveo od supruge Vanje Aleksić, a sada je odlučio da pred kamerama "Elite" ispriča...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.