Svim srcem za Gornje Podunavlje! Jedna od najvećih kompanija investira u očuvanje vode!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2018, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svim srcem za Gornje Podunavlje! Jedna od najvećih kompanija investira u očuvanje vode!

Širi svest o važnosti očuvanja vode.

Prepoznajući ulogu vode kao primarne osnove života ali isto tako i najbitnijeg sastojka svakog pića koje proizvodi, kompanija Coca-Cola investira u očuvanje najbitnijeg ovozemaljskog prirodnog resursa i širi svest o važnosti očuvanja vode.

S tim ciljem već deset godina traje saradnja Coca-Cole sa Svetskom organizacijom za prirodu (WWF) a njen rezultat su mnogobrojni projekti iz oblasti zaštite životne sredine. Zbog toga, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedan od najvažnijih planova kojem Coca-Cola teži je da prirodi vrati svu vodu koju koristi za pravljenje svojih pića.

Jedan takav projekat se odvija u zemljama okruženja uključujući Austriju, Mađarsku, Hrvatsku, Srbiju, Rumuniju i Bugarsku. Najpoznatija zajednička karika koja spaja sve ove zemlje je, naravno, Dunav, duž kog se sprovodi projekat za obnovu vlažnih i plavnih područja. Takva područja imaju višestruku ulogu jer prečišćavaju vodu, ublažavaju uticaj poplava ali i predstavljaju životom najbogatija biološka područja. Značajni rezultati su već ostvareni na lokalu a šta to znači za rezervat Gornje Podunavlje pročitajte u tekstu:

https://www.coca-colasrbija.rs/price/svim-srcem-za-gornje-podunavlje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.