“Svi smo jači nego što mislimo”

Izvor: 011vodič.com, 01.Jun.2020, 13:09

“Svi smo jači nego što mislimo”

Srpska manekenka preživela je pravu dramu kada je na nju nasrnuo tadašnji dečko i krvnički je pretukao.
U junu 2019. godine manekenka Tanja Đukić doživela je pakao kada ju je isprebijao Turčin Čagri Tortop.
Foto: privatna arhiva / RAS Srbija
– Pretučena sam 2. juna, nakon svađe koja je izbila oko 20 sati. Dečko me je sačekao kolima nakon jednog snimanja, a čim sam ušla u auto, počela je svađa izazvana njegovom ljubomorom. Po dolasku u stan rasprava se nastavila, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da bi ubrzo kulminirala kada je počeo zverski da me udara pesnicama i šutira. Molila sam ga da prestane, ali on se nije osvrtao, već me je udarao gde god je stigao – ispričala je tada lokalnim medijima napadnuta Srpkinja.
Nakon što je preživela užas, manekenka je odlučila da se povuče na izvesno vreme i izbori sa svim što se desilo. Međutim, Tanja Đukić dobila je nove angažmane, nastavila je da putuje i radi punom parom, te deluje da je uspela da prbrodi dramu i iza sebe ostavi sve loše.
https://www.instagram.com/p/CAdgSd0pfpV/
Sudeći po fotografijama, danas je hrabra i nasmejana, a uz jednu od slika je poručila i: “Svi smo mi jači nego što mislimo.



The post “Svi smo jači nego što mislimo” appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.