Svi radnici u firmi su dobili crvene koverte - kad su ih otvorili, počeli su da VRIŠTE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2019, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi radnici u firmi su dobili crvene koverte - kad su ih otvorili, počeli su da VRIŠTE! (VIDEO)

Nisu mogli da veruju.

Kada je firma za nekretnine u Merilendu tokom žurke ovog vikenda zaposlenima uručila crvene koverte, niko nije znao šta može da očekuje.

Svih 198 zaposlenih kompanije "St. John Properties" dobilo je iznenađujuće bonuse od 50.000 američkih dolara prosečno. Bilo je to božićno čudo koje nisu očekivali. Ukupna suma svih bonusa iznosila je oko 10 miliona dolara.

"Kada sam otvorila kovertu, nisam mogla da verujem", rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je za CNN Stefani Ridžvej, asistentkinja šefa projekata u kompaniji.

"Nemam uopšte reči da opišem kako sam se osećala, bilo je zaista neverovatno. Još sam u šoku. Ovo menja život".

Predsjednik "St. John Propertiesa", Lorens Mejkranc je za CNN rekao da je firma postigla svoje glavne ciljeve i da su za zaposlene koji su u tome pomogli hteli da urade nešto lepo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.