Svetozar Cvetković je umetnik posebnog senzibiliteta, a njegova ĆERKA je jedinstvena u svakom pogledu

Izvor: Blic, 08.Sep.2017, 07:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetozar Cvetković je umetnik posebnog senzibiliteta, a njegova ĆERKA je jedinstvena u svakom pogledu

Glumac Svetozar Cvetković ima dve ćerke, Deu i Klaru. Dea je povukla umetničku crtu na oca, a njene društvene mreže pokazuju njenu lepotu, ali i specifičan način izražavanja.

Dea ima 25 godina, a njen otac je jednom prilikom o njoj rekao:

- Trudim se da to bude prilično diskretno, bar što se nje tiče, jer ona živi neki život za koji uopšte ne bi želela da izlazi u javnost, u kojoj sam ja silom prilika. I zato je držim van toga, a sve ono što je njeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << neka bude samo njeno.

Dobar deo njenog života protekao je u nečemu što je moglo da izazove samo neku vrstu odbojnosti prema mehanizmu pozorišta i produkcije filma i nikada me nije zatekla u stanju oduševljenja zato što sam se bavio problemima.

Iz tih razloga, verujem da ona pozorište vidi kao problem- rekao je ranije Cvetković o Dei za "Stori".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.