Svekrva prekinula venčanje i počela da URLA na mladu! Moj sin nema MANE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2020, 12:54

Svekrva prekinula venčanje i počela da URLA na mladu! "Moj sin nema MANE!" (FOTO)

To se tako ne radi...

Snimak sa venčanja izazvao je brojne reakcije na internetu nakon što se pojavio na TikToku.

Sara Regsdejl iz San Hosea u Kaliforniji na TikToku je objavila neverovatan trenutak s udaje svoje sestre Ane za supruga Džona, tokom kojeg je mladoženjina majka prekinula ceremoniju vičući kako njen sin nema mana.

"Venčanje moje sestre od pre nekoliko godina. Svekrva ju je uvek mrzela. Ona je jedna od onih svekrva koje smatraju da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moja sestra želi da joj uzme sina", napisala je uz snimak. Sara je otkrila i kako je svekrva posle incidenta nastavila da sedi do kraja ceremonije. Zatim je izašla i čekala da par završi fotografisanje, samo da bi ponovo počela, kako je to Sara opisala, "sa svojim sr*njem".

Na snimku vidi se mlada Ana Larabi (29) kako čita zavete koje je napisala suprugu Džonu Larabiju, ali čim je završila, javila se njegova mama i počela agresivno da viče. Džonova majka Džudi može se čuti kako kritikuje zavete, tvrdeći da njen sin nema mana.

"Nećeš reći da moj sin ima mane", govori Džudi, a čuje se i Ana koja joj poručuje da može da ode. "Nećeš uništiti moje venčanje", govori joj. "Ne, tu haljinu koju nosiš, mi smo je platili", nastavlja Džudi. "Nećeš govoriti da moj sin ima mana".

"Svi imaju mana i zato ga volim. Možeš otići, Džudi. Možeš napustiti moje venčanje", odgovora joj ona.

"Ti imaš mane upravo sad, ne znaš da se ponašaš kao odrasla osoba", govori mladoženja majci u jednom trenu.

Gledaoci snimka koji je postao viralan nisu mogli da veruju šta je majka uradila.

Srećom, ispad na venčanju nije Ani pokvario njen dan. Njena sestra kasnije je objavila fotografiju na kojoj su svi zajedno pozirali.

Uprkos napetosti između Ane i svekrve, ona i Džon su u srećnom braku, a pre osam meseci dobili su i sina.

ANASTASIJA U MINIJATURNOM KUPAĆEM SNIMILA CELO TELO! Cecina ćerka izgleda KAO AVION, muškarci u transu! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.