Švedski metalci obradili Divlje jagode! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 22.Maj.2019, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švedski metalci obradili Divlje jagode! (VIDEO)

Švedski metal bend Enforcer obradio pesmu Divljih jagoda pred nastup na EXIT festivalu!

Jedan od najjačih heavy speed metal bendova iz Švedske, Enforcer, koji će ovog leta doneti silovite rifove na Petrovaradinsku tvrđavu, uradio je cover pesme "Let na drugi svijet" poznatog ex-Yu sastava Divlje jagode, pod nazivom "To Another World".

Enforcer predstavljaju jedne od pionira novog talasa tradicionalnog heavy metala, a ove godine kvartet se vratio u velikom stilu objavivši >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << krajem aprila ove godine dugoočekivani peti studijski album pod nazivom "Zenith".

Na novom albumu našlo se deset pesama, među kojima su inumere zbog kojih su ih fanovi zavoleli, ali i one koje unose svežinu u jedinstveni zvuk benda.

Da se ozbiljno pripremaju za predstojeći nastup na EXIT festivalu, pokazali su izbacivši bonus traku "To Another World", koja predstavlja obradu pesme "Let na drugi svijet" popularnog ex- Yu metal sastava Divlje jagode.

Frontmen Olof napisao je tekst pesme na muziku "Jagoda" i rekao da se nada pozitivnoj reakciji domaće publike.

Poslušajte pesmu!



Izvor: YouTube/evilelvis333

Pravi metal i rokenrol praznik očekuje se ove godine na EXIT festivalu od 4. do 7. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, jer među drugim imenima ovogodišnjeg festivala jesu i The Cure,Greta Van Fleet, Philip H. Anselmo & The Illegals i Tarja Turunen, a čuveni Explosive Stage, situiran u rovovima Tvrđave, biće pravo poprište fanova tvrđeg zvuka EXIT festivala, te će se švedski Enforcer naći rame uz rame sa žestokim sastavima kao što su Peter and the Test Tube Babies, Arcturus, Entombed A.D, Total Chaos, Booze &Glory, Soilwork, Whitechapel, Das Ich i mnogi drugi.

Jednodnevne EXIT ulaznice odlaze brže nego ikad!

Pojedinačne ulaznice za drugi, treći i četvrti dan EXIT festivala nedavno su imale najjači start prodaje otkako se prodaju onlajn širom planete, a za publiku sa ovih prostora, dostupne su već po ceni od samo 2.690 dinara, što je čak 35% uštede u odnosu na njihove finalne cene. Ulaznice za prvi festivalski dan, 4. jul, kada nastupaju rok giganti The Cure prodaju se po ceni od 2.990 dinara za parter i 4.990 dinara za FAN PIT, dok je cena GOLD VIP dnevnih ulaznica za 4. jul 12.000 dinara. Još uvek traje i popularna "4+1" akcija, u kojoj društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice za EXIT festival, petu dobija na poklon, a ove četvorodnevne ulaznice trenutno su 6.990 dinara, što je i dalje visokih 45% uštede u odnosu na finalnu cenu!

Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti preko zvanične stranice exitfest.org i putem prodajne mreže Gigs Tix. Na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org , dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i razne opcije za smeštaj i prevoz.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.