Sve za bakšiš: Darko Lazić pevao ležeći kako bi zaradio honorar

Izvor: 24sata, 23.Nov.2014, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve za bakšiš: Darko Lazić pevao ležeći kako bi zaradio honorar

Već je poznato da su zarad para naši pevači na romskim svadbama spremni na sve. Međutim, mnogi od njih to kriju, a Darko Lazić je sa ponosom okačio snimak na kojem se vidi kako leži na podu dok gosti po njemu bacaju evre.

- Tako to mi u Beču - napisao je pevač.

Naime, folker je pevao na jednom veselju u Beču, gde su domaćini naručili numeru i zamolili ga da legne na čaršaf koji su prostrli kako bi posle u njemu mogao da skupi novac.

Kako Darko >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << važi za pevača koji pravi odličnu atmosferu i ispunjava većinu želja koje imaju domaćini kod kojih nastupa, njemu nije bio problem da legne na pod i sa osmehom otpeva traženu pesmu.

Opširnije pročitajte na sajtu Alo.rs.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Darko pevao ležeći, Romi bacali evre

Izvor: Vesti-online.com, 23.Nov.2014

Poznato je da su zarad para naši pevači na romskim svadbama spremni na sve. Iako mnogi neće baš do kraja da ispričaju šta se sve tada dešava, pevač Darko Lazić je sa ponosom okačio snimak na kojem se vidi kako leži na podu dok gosti po njemu bacaju evre...Darko Lazić na sve spreman za bakšiš.. .."Tako...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.