Sve vreme je lagao fanove: Konačno otkrivena sudbina Džona Snoua

Izvor: Blic, 02.Maj.2016, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve vreme je lagao fanove: Konačno otkrivena sudbina Džona Snoua

Fanovi serije "Igra prestola" godinu dana su čekali da vide šta će se desiti sa Džonom Snouom, kojeg igra Kit Harington, i sada su konačno dobili odgovor.

Podsetimo, Džon Snou je na samom kraju pete sezone izboden i ostavljen da umre, a Harington i producenti ubeđivali su fanove da je to zaista poslednji put da ćemo ga videti u seriji.

Tekst sadrži spojlere, pa ako niste gledali novu epizodu i ne želite da znate šta je otkriveno, ne nastavljajte sa čitanjem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Sada se glumac izvinio fanovima što ih je lagao.

U poslednjoj sceni nove epizode koja je sinoć emitovana, veštica Melisandre je oživela Snoua i on je ponovo počeo da diše.

- Izvinjavam se svima što sam vas lagao - rekao je Harington, i dodao da nije verovao da će njegova smrt u seriji izazvati tako burne reakcije.

- Drago mi je što je ljudima bilo žao kada je on umro. Najviše sam se plašio da nikoga neće biti briga.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkrivena istina, Kit Harington se izvinio fanovima

Izvor: N1 televizija, 02.Maj.2016

Ljubitelji serije Igra prestola konačno su dočekali odgovor na pitanje šta se desilo sa Džonom Snouom - da li je živ ili ne...Ko ne voli unapred da zna šta će se desiti bolje da ne čita dalje...A ko ne može da izdrži od znatiželje treba da zna da je Džon Snou - ipak živ...Peta sezona Igre...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.