Sve su to gnusne laži!

Izvor: Mondo, 15.Jan.2015, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve su to gnusne laži!

Sandra Afrika na društvenim mrežama demantuje "još jednu u nizu laži".

 Pevačica čija je imovina i zarada "pod lupom" Poreske uprave, oglasila se na društvenim mrežama povodom pisanja domaće štampe. Jedan tabloid juče je pisao da je Sandra izjavila da joj je košarkaš Nikola Peković "na tacni" dao bakšiš od 30.000 evra.

"Uzela sam novac, a Nikola je drag gost na mojim nastupima. Ko ne bi poželeo takvog gosta", rekla je listu navodno pevačica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Sandra je sad na društvenim mrežama burno reagovala.

"Iako sam odlučila da ne dajem izjave, da gledam svoja posla i radim, moraću da demantujem ovu gnusnu laž!Ovo nije istina. Ja ovo nisam nikada izjavila. Dakle, još jedna laž u nizu. Istina je izrečena tamo gde treba. I dalje ostajem pri tome da za medije neću dati nijednu izjavu već će se tim pozabaviti moj advokat", napisala je Sandra.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta je Sandra Afrika rekla za Pekovićev bakšiš od 30.000 €?

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jan.2015

Sandra Afrika čija je imovina i zarada "pod lupom" Poreske uprave, oglasila se na društvenim mrežama povodom pisanja domaće štampe...Da podsetimo, jedan tabloid je pisao da je Sandra izjavila da joj je košarkaš Nikola Peković "na tacni" dao bakšiš od 30.000 evra...- Uzela sam novac, a Nikola...

Nastavak na Vesti-online.com...

Šta je Sandra Afrika rekla za Pekovićev bakšiš od 30.000 €?

Izvor: 011vodič.com, 16.Jan.2015, 01:35

Sandra Afrika čija je imovina i zarada “pod lupom” Poreske uprave, oglasila se na društvenim mrežama povodom pisanja domaće štampe. Da podsetimo, jedan tabloid je pisao da je Sandra izjavila da joj je košarkaš Nikola Peković “na tacni” dao bakšiš od 30.000 evra.. – Uzela sam novac,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.