Sve što vas zanima o Tvin Piksu (VIDEO)

Izvor: Mondo, 10.Jan.2017, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve što vas zanima o "Tvin Piksu" (VIDEO)

Stiže nam nova verzija serije, evo svih detalja!

Dugo očekivana nova verzija serije "Tvin Piks" stiže nam krajem maja, otkrio je predsednik kanala "Showtime" na konferenciji u Kaliforniji.

"Premijera" će obuhvatiti dve jednočasovne epizode, emitovane na tom kanalu 21. maja. Publika će već naredne nedelje moći da pogleda i treću i četvrtu epizodu jednu za drugom, a zatim će preostale biti emitovane po sistemu "jedna nedeljno".

Novi "Tvin Piks" potpisuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tvorci originala, Dejvid Linč i Mark Frost, a radnja je smeštena 25 godina nakon završetka dešavanja iz originala.



Izvor: YouTube

Ukupno će serija imati 18 jednočasovnih epizoda, a fanove će najviše obradovati povratak agenta Kupera, odnosno glumca Kajla Meklahlana koji nije jedini "povratnik" u ekipi od čak 217 glumaca i glumica.

"Nova verzija je kao čist heroin za sve 'zavisnike' od dela Dejvida Linča," navodi "Showtime".



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.