Izvor: Blic, 21.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve numere "Bitlsa" na Internetu 2008. godine

Sve muzičke numere čuvenih "buba iz Liverpula" naći će se na Internetu za godinu dana, izjavio je nekadašnji član "Bitlsa" Ser Pol Mekartni američkom muzičkom nedeljniku "Bilbord".



Mekartni je istakao da članovi nekadašnjeg benda (a dvojica ih je u životu) žele da sprovedu postupak do najsitnijih detalja, kako bi sve bilo urađeno na najbolji način, tako da je potrebno još malo vremena za njegov završetak. Svi su se nadali da će taj katalog biti objavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čim se američka informatička kompanija "Epl" nagodila s istoimenom izdavačkom kućom "Bitlsa" o korišćenju imena "Epl", čime je završen spor koji je trajao 25 godina. Na osnovu sklopljenog dogovora, informatička kompanija je preuzela punu kontrolu nad brendom "Epl" i ranijim licencama izdavačke kuće "Bitlsa", preneli su francuski mediji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.