Švarcenegerov SIN glumi zlikovca u horor filmu! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 23.Jul.2019, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švarcenegerov SIN glumi zlikovca u horor filmu! (VIDEO)

Oči vas ne varaju - mladić bez majice je Patrik Švarceneger.

U novom hororu pod nazivom "Daniel isn't real", Majls Robins tumači lik problematičnog Luka, čiji se prijatelj iz detinjstva, Danijel, iznenada vraća.

Zlokobnog Danijela tumači upravo sin legendarnog Arnolda Švarcengera - Patrik, a u prvom trejleru ga već vidimo bez majice.

Film režira Adam Idžipt Mortimer.

"Danijel je morao da bude neverovatno zgodan i harizmatični >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mladić, koji je takođe zlokoban, a glumac da izvuče sve njegove tajne i misterije. Patrik je iskovan u ognju neverovatne genetike i ima samopouzdanje, svestan je kamere, a to mu je dozvolilo da bude slobodan, čudan i seksi", istakao je Mortimer.

Superheroj se oženio Švarcenegerovom kćerkom!

Film će biti u inostranim bioskopima od 6. decembra, a pogledajte kako Švarcijev sin glumi u trejleru!



Izvor: YouTube/Samuel Goldwyn Films

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.