Švarceneger otvorio muzej posvećen sebi (VIDEO)

Izvor: S media, 07.Okt.2011, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švarceneger otvorio muzej posvećen sebi (VIDEO)

Legenda Holivuda i guverner Kalifornije, Arnold Švarceneger, otvorio je u svom rodnom mestu muzej koji je posvećen njemu.

Arnold Švarceneger evocirao je danas svoj životni put od bodibildera do filmske zvezde i kalifornijskog guvernera tokom svečanog otvaranja sopstvenog muzeja u svom zavičaju, austrijskom selu Talu, prenosi agencija AP.

Nekoliko stotina obožavalaca okupilo se uprkos jakoj kiši i prohladnom jesenjem danu kako bi pozdravilo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << "najpoznatijeg austrijskog sina" ispred muzeja, smeštenog u dvospratnoj seoskoj kući u kojoj je rođen.

Muzej, koji je za publiku otvoren još 30. jula, sadrži razne eksponate, poput prvih tegova s kojima je vežbao do stola od tamnog drveta za kojim je sedeo dok je obavljao funkciju guvernera.

"Saut Park" razotkrio Švarcenegera

Sud zabranio Švarcenegeru da smanjuje plate

Sud zabranio Švarcenegeru da smanjuje plate

Švarceneger je, takođe, otkrio i sopstvenu bronzanu statuu koja ga predstavlja kao mladog bodibildera čiji će ga nabrekli bicepsi dovesti do Holivuda, a zatim i do mesta guvernera.

Zaštićen kišobranom, slavni glumac održao je okupljenim fanovima inspirativni govor, poručujući im da je u životu sve moguće.



"Lični uspeh je rezultat odlučnosti, napornog rada i tvrdoglavosti
", kazao je "Terminator" koji se nada da će posetioci muzeja "shvatiti da svako može da bude uspešan na svoj poseban način".

Na fotografiji je Švarceneger sa svojim sinom Patrikom.

(Tanjug)FOTO:AP/Beta

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.