Švarceneger neće da plati alimentaciju

Izvor: S media, 22.Jul.2011, 02:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švarceneger neće da plati alimentaciju

Arnold Švarceneger, nakon razvoda od Marije Šriver odbija da plati alimentaciju koju u brakorazvodnoj parnici traži njegova bivša supruga.

Bivši guverner Kalifornije i holivudska zvezda Arnold Švarceneger odbija da plati alimentaciju koju u brakorazvodnoj parnici traži njegova dugogodišnja supruga Marija Šriver, posle saznanja da je imao ljubavnu aferu sa kućnom pomoćnicom s kojom ima dete, prenosi Index.hr.

Iako se Švarceneger izvinjavao i govorio >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da mu je žao što je povredio suprugu, izgleda mu je žalije da plaća alimentaciju.

Arnold Schwarzenegger se ipak vraća na film!

Marija Šriver kupila kuću blizu Švarcenegerove

Švarcenegerova supruga predala papire za razvod!

Marija je tražila da joj Arnold plati izdržavanje i troškove advokata, ali je on danas tražio od sudije da odbije taj zahtev, prenose američki mediji.

Bivši supružnici su tražili zajedničko starateljstvo nad trinaestogodišnjnim sinom, a Marija je kupila kuću blizu Švarcenegerove, pod izgovorom da je tako najbolje za njihovo dete.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Švarceneger odbija da plati alimentaciju

Izvor: medio.rs, 22.Jul.2011

Bivši guverner Kalifornije i holivudska zvezda Arnold Švarceneger odbija da plati alimentaciju koju u brakorazvodnoj parnici traži njegova dugogodišnja supruga Marija Šriver, posle saznanja da je imao ljubavnu aferu sa kućnom pomoćnicom s kojom ima dete.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.