Izvor: Blic, 08.Sep.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svadba iz snova u Nici

Svadba iz snova u Nici

Ruski milijarder Andrej Melničenko venčao se 3. septembra na svom imanju kod Kap Antiba na Azurnoj obali sa našom poznatom manekenkom Sandrom Nikolić, članicom nekada popularnog ženskog benda 'Models'. Andrej Melničenko, 514. na 'Forbsovoj' listi najbogatijih ljudi na svetu, obogatio se trgujući metalima iz Sibira, a trenutno je prvi čovek Elektroprivrede Rusije i jedan od vlasnika MDM banke.

Naša sagovornica, producent Goga Grubješić >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prisustvovala je ovom trodnevnom vrhunskom džet-set hepeningu, uz mnoštvo zvanica ne samo iz SCG i Rusije, već i iz celog sveta. Među poznatim zvanicama treba izdvojiti i Romana Abramoviča, vlasnika Čelsija. Venčanje iz snova odigralo se na Andrejevom velikom imanju u blizini Nice. Dva specijalna aviona prebacili su rodbinu i prijatelje Sandre Nikolić do Nice. Prve večeri engleska agencija 'Mzire' za organizaciju ekstra venčanja napravila je svojevrstan bajkoviti performans. Gosti su prvo ušli u veliki mediteranski vrt, sa specijalno urađenom scenografijom. Veliki plastični leptiri mlatarali su šarenim krilima, na čempresima su sijali buketi raskošnog cveća, devojke u krinolinama bile su identičnog oblika kao čaše i stolovi u jednom dalijevskom pejzažu. Muzika kao iz muzičke kutije dodatno je davala bajkovit utisak.

Malu predstavu su izveli baletani u srebrnim odelima, princ iz bajke je tražio Pepeljuginu cipelicu, artisti na visećim motkama su lelujali iznad zvanica. Večera je poslužena u ambijentu u kom su u morskim oazama plivali rakovi, školjke i hobotnice. Tada su se prvi put pojavili Sandra i Andrej i pozdravili prisutne prijatelje i rodbinu. Posle večere u specijalno dekorisanom crvenom cirkuskom ambijentu, sa okruglim podijumom, specijalni šou izveli su dvojica momaka i devojka na konjima. Finale prve večeri odigrao se na plaži gde je iznad morske obale lebdeo pravi klavir sa pijanistom. Uz njegovu svirku išao je i vatromet. Venčanje je bilo drugog dana na istom imanju, ali u drugom delu, gde je bila izgrađena minijaturna pravoslavna kapela sa oltarom. Mladu u beloj venčanici i mladoženju venčao je ruski pop koji se pojavio u pratnji dva mala deteta. Svečani ručak je bio u belom, kroz restoran je tekao potok kojim su sve vreme plutale zapaljene bele sveće i bele ruže. Posle svečanog ručka, na obali je izveden veličanstven akvašou. Posle svega gosti su se povukli u jedan prostrani klub, gde ih je čekalo novo iznenađenje. Vitni Hjuston je pozdravila Sandru i Andreja i otpevala im pesmu 'I will always love you'. Posle nje nastupili su Enrike Iglesijas i Kristina Agilera koja je za svoj mini šou od tri pesme dobila više od milion dolara.

Trećeg dana zvanice su prisustvovale ručku u eksluzivnijom hotelu 'Eden Rock' gde su opušteno pričali sa svojim domaćinima. Glamurozno venčanje završeno je u pet posle podne.

Vladimir Đurić Đura

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.