Izvor: Blic, 13.Sep.2023, 15:09

Šuška se o RAZVODU KRISTIJANA I KRISTINE - Bivša zadrugarka se oglasila i otkrila ISTINU: "Smeta mi što se kocka, često plačem"

Kristijan Golubović i Kristina Spalević nakon rođenja sina Konstantina čekaju još jednog dečaka koji će na svet doći u februaru. Ipak, počele su da isplivavaju informacije kako se navodno rijaliti par rastaje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"PLAŠIM SE I ČESTO PLAČEM!" Nakon šuškanja da se rijaliti par rastaje, oglasila se Kristina i otkrila istinu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2023

Spomenula i Kristijanov porok!..Kristijan Golubović i Kristina Spalević nakon rođenja sina Konstantina čekaju još jednog dečaka koji će na svet doći u februaru...Ipak, počele su da isplivavaju informacije kako se navodno rijaliti par rastaje...Tim povodom oglasila se Kristina za domaće medije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.