Supermodeli savetuju: Ovo su trikovi za najbolju selfi fotku!

Izvor: Press, 23.Jul.2014, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supermodeli savetuju: Ovo su trikovi za najbolju "selfi" fotku!

Adriana Lima, Alesandra Ambrosio i prelepa Rouzi Hantigton Vajtli samo su neke od modela koji su sa devojkama širom sveta podelile savete za savršeni "selfi". Pa, proverite kako to one poziraju i šta je presudno da na fotografiji dobro ispadnete.
1. Svetlost: Bolje ćete ispasti na fotografiji ako ste blizu prirodnog izvora svetlosti. Ako se već slikate u zatvorenom prostoru, najbolje je da se približite prozoru.
2. Ugao gledanja: Telefon podignite iznad nivoa očiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da biste sprečili opasnost da se na fotografiji vidi neželjeni podbradak, podočnjaci i drugi sitni nedostaci. 

3. Položaj lica: Okrenite glavu u stranu, ako želite da vam vrat izgelda tanji i duži na fotografiji. 


4. Naglasite adute lica: Supermodeli znaju najatraktivnije delove svog tela i lica, i na njih uvek i stave akcenat na fotografijama. Neretko ćete ove lepotice videti i kako na fotografijama pokazuju samo jednu stranu lica, jer im je ta prosto "lepša" i bolje izgleda kada se ovekoveči fotoapararom.
5, Fokus na licu: Neka fokus kamere bude na vašem licu. Ako želite da fotka bude "lepršava" i seksi, lagano razbarušite kosu!

6. Pošaljite poljubac: Na ovaj način ćete napućiti usne, a samim tim i vizuelno povećati njihov volumen, ali ćete i istaći jagodice.

7. Čudotvorne aplikacije: Ne zaboravite na različite aplikacije koje omogučavaju da se poigrate sa fotografijom, uz pomoć različitih efekata i filtera, što će vam pomoći da "sakrijete" eventualne nedostatke na slici.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.