Superherojski filmovi koje ćemo gledati ove godine

Izvor: 011vodič.com, 09.Jan.2020, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superherojski filmovi koje ćemo gledati ove godine

Hteli mi to da priznamo ili ne, superherojski filmovi se trenutno nalaze na vrhuncu i pune bioskopske sale svakim narednim ostvarenjem. Nije bitno iz kuhinje kog studija filmovi dolaze, već ko su glavni akteri i koji sve specijalni efekti nas čekaju.
Foto: IMDb
Ova godina možda nija najbogatija po pitanju broja superherojskih filmova, ali to ne znači da nas ne očekuju dobra ostvarenja. Tu su i Marvel i DC i još poneke kuće, a Guardian je izdvojio one najiščekivanije. Mi vam >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << donosimo listu od top 5 filmova.
Black Widow Skarlet Johanson će se po poslednji put naći u ulozi Nataše Romanof i to u dugoočekivanom samostalnom filmu posvećenom ovoj heroini koja je deo Osvetnika. Radnja nas vraća malo u prošlost, odmah nakon dešavanja iz filma Captain America: Civil War i saznajemo malo više o Natašinoj prošlosti.
Ostale uloge tumače Rejčel Vajs, Florens Pju i Dejvid Harbor.


Wonder Woman 1984 Nismo baš sigurni u kom je stanju trenutno DC-jev filmski superherojski univerzum, ali znamo da se Gal Gadot vraća u ovom nastavku koji ponovo režira Peti Dženkins, nakon uspeha prvog dela.
Radnja je smeštena u 1984 godinu, kao ostali likovi pojavljuju se Kristen Vig i Pedro Paskal, a željno iščekujemo da vidimo otkud to da se vratio i Kris Pajn kao Stiv Trevor.


Birds of Prey Nadamo se da će ovaj film biti bolji od ne baš uspešnog Suicide Squad-a, iz koga je ovde jedino Margo Robi kao Harli Kvin. Trejleri obećavaju nešto drugačiji ton, a puno očekujemo i od negativca pod nazivom Black Mask, koga tumači Juan Mekgregor.
Videćemo i koliko vremena na ekranu će dobiti ostale heroine, koje bi zapravo po stripu trebalo da vode glavnu reč u ovom ostvarenju u odnosu na Harli.


Venom 2 Koliko su kritičari napljuvali prvi deo filma, toliko se fanovima dopao i punili su bioskopske sale sve do završetka distribucije. Nastavak nam stiže iduće godine, gde će se Tomu Hardiju pridružiti Vudi Harelson kao Carnage, a sve to pod rediteljskom palicom Endija Serkisa.
Foto: IMDb
Bloodshot Ovde nije u pitanju superherojski tim koji mora da se bori protiv zlica, već malo drugačija stripovska postavka. Glavni lik strada u nesreći i potom biva oživljen kao ubilačka mašina koja se ne seća ničega iz prethodnog života. Međutim, pamćenje mu se polako vraća i uskoro poželi da se osveti onima koji su mu naneli zlo.



Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.