Superbebe i njihove neverovatne priče

Izvor: NaDlanu.com, 29.Nov.2013, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superbebe i njihove neverovatne priče

Čini se čudno, šokantno i neverovatno kada neko kaže da je sedam meseci stara beba preživela 3 dana sama sa metkom u prsima, 18 meseci stara beba pala sa šestog sprata ili da je beba preživela tornado.

Ali ovakvi slučajevi se ipak dešavaju, a ovo su neki od njih…5. Beba koja je preživela pad sa 6. sprataFrancuski mediji opisali su ovaj slučaj kao “čudo” kada je 18-mesečna beba pala kroz prozor stana na 6. spratu i završila potpuno nepovređena.Dečak se igrao pored >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << prozora kada je iznenada pao kroz isti, dočekao se na tendu kafića koji se nalazio ispod – a da bi stvar bila još čudnija – pre nego što je pao na tlo pao je u naručje doktora koji je upravo prolazio ispred kafića.4. Beba koja je preživela metak u grudimaPrema navodima lokalnih zvaničnika iz Argentine, jedan par počinio je samoubistvo i ubistvo nakon što se među njima proširila panika vezana za globalno otopljavanje. Incident se desio u skromnom stanu u gradu Goja u severoistočnoj pokrajini Korientes, gde su Francisko Lotero (56) i Mirjam Coleti (22) živeli sa svoje dvoje male dece.Kada je policija nakon 3 dana provalila u stan, nakon što su komšije prijavile čudan ‘smrad’ koji dolazi iz njega, zatekla je 3 beživotna tela – i jednu sedmomesečnu bebu koja je i dalje bila živa uprkos tome što bila prekrivena krvlju sa ranom od metka u grudima. Beba je odmah odvedena u bolnicu gdje se njeno stanje, prema tvrdnjama doktora, značajno i čudesno popravljalo iz sata u sat.3. Beba koja je preživela terensko vozilo koje se zabilo u kućuNakon što je udario u znak na putu, vozač jednog terenskog vozila izgubio je kontrolu nad automobilom koji je skrenuo sa puta i zabio se u obližnju kuću u Kentakiju, SAD.Da bi stvar bila gora, terenac se zabio, odnosno prošao kroz zid sobe u kojoj je spavalo troje dece, među kojima je bila i 10-mesečna beba. Na svu sreću niko nije bilo povređenih, a beba je pronađena nepovređena u svom ljubičastom ćebencetu ispod terenca koji ju je ‘vukao’ 3 metra – i to kroz zidove i vrata.2. Beba koja je preživela nakon što ju je ‘pokupio’ vozNakon što je jedna majka ispustila kolica u kojima se nalazila šestomesečna beba, ona su se otkotrljala do pruge gde ih je jednostavno ‘pokupio’ voz.Ovaj slučaj se desio u Melburnu, Australija, a čak je zabeležen i kamerama. Voz je vukao bebu u kolicima celih 30 metara pre nego je uspeo da se zaustavi, a naravno, ova neverovatno izdržljiva beba nije imala ni ogrebotine.1. Beba koja je preživela tornado14-mesečni dečak je preživeo, i to bez i jedne ozbiljne povrede, iznenadni tornado koji je zadesio Millington Township, Mičigen.Tornado je uništio kuću (“iščupao je iz temelja”, prema navodima policije), a dečaka koji je spavao u svom krevecu podigao u vazduh i bacio 12 metara dalje od kuće. Pre nego što su vatrogasci stigli, jedan komšija je začuo tiho plakanje ispod ruševina te izvukao nepovređenog dečaka koji se nalazio ispod prevrnutog kreveca.Izvor: Pixelizam

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.