Super je bilo kod Tea na momačkoj

Izvor: Mondo, 20.Jun.2017, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Super je bilo kod Tea na momačkoj"

Poznata "egzotična plesačica" za domaću štampu otkrila gde je bila proteklog vikenda...

Plesačica Una Grujić, poznata i kao učesnica rijalitija Parovi, rekla je za domaću štampu da je proteklog vikenda bila gošća na momačkoj večeri košarkaša Miloša Teodosića.

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Teo će se ovog vikenda venčati sa glumicom Jelisavetom Orašanin, u jednom luksuznom restoranu na Senjaku, a poslednje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << momačke dane proslavio je uz prijatelje i oskudno odevenu devojku koja pleše u čaši...

Ovako đuska Una - pa "popije" Facebook zabranu

"Tačno je da sam imala nastup u petak uveče na Teodosićevoj momačkoj večeri. Neću da otkrivam detalje, da mu ne bih nešto pokvarila. Mogu samo da vam kažem da je on divan, kulturan mladić i da je bio oduševljen mojim vatrenim nastupom. Drago mi je što sam mu ulepšala veče," rekla je ona za "Kurir".

Sedite, pa pročitajte koliko košta verenički prsten...

Dobro obavešteni izvor lista rekao je da je zabavi prisustvovalo dvadesetak Miloševih prijatelja, da ženskog društva nije bilo, i da on, u skladu sa "tradicijom", nije znao ništa o planovima za to veče osim toga kada i gde bi trebalo da se pojavi.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.