Sunce hrani i leči Kiša

Izvor: Dzungla.org, 28.Avg.2011, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunce hrani i leči Kiša

Miroslav Kiš iz Beočina kaže da se već tri godine hrani isključivo energijom Sunca, ponekad popije malo gustog soka, a ne uzima nikakavu čvrstu hranu - ni meso, ni povrće, ni voće.

'Sunce je za mene i hrana, i energija, i doktor', rekao je Kiš  i dodao da se za 'gledanje u Sunce'' zainteresovao pre tri godine posle televizijske emisije, u kojoj je gostovao Hira Ratan Manek, šriom sveta poznati majstor solarne joge.
Hira, 74 godišnjak, sa neoborivim medicinskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << i naučnim dokazima da su mu telo i duh kao u dvedesetsedmogodišnjeg mladića, otkrio je, kaže Kiš, tajnu solarne joge staru nekoliko hiljada godina i formulu kako se pravilno 'gleda u Sunce'.
Prema rečima Miroslava Kiša, cilj solarne joge je savršeno zdravlje uma, tela i uha.
Cilj nije, ali, ko želi, može biti, potpuno odustajanje od hrane, jer apetit postepeno potpuno nestane ukoliko se pravilno jednom 'za sva vremena', tj. 270 dana u godini po deset sekundi ujutro posle izlaska ili uveče neposredno pre zalaska, praktikuje gledanje u Sunce.
Kiš upozorava da se u Sunce sme gledati samo jednom dnevno i samo ujutro, u prvom satu posle izlaska, ili uveče u poslednjem satu pred zalazak i to prvog dana samo deset sekundi, a potom svakog narednog dana deset sekundi duže, dok se ne postigne vreme od 45 minuta neprestanog gledanja, a potom se, svaki dan gleda po jedan minut manje unazad, dok se ne postigne 15 minuta gledanja, kada se prestaje.
Čovek tada postane neka vrsta solarne baterije, i dovoljno je, potom, da ga povremeno obasja dnevna svetlost ili sunčev zrak da bi normalno funkcionisao, a po želji, može da samo povremeno gleda u Sunce, kaže Kiš.
Solarna joga je, kaže on, sve popularnija u celom svetu, a region Balkana spada među područja sa veoma velikim brojem &sangejzera', posebno Hrvatska, Srbija i Makedonija.
Kiš, koji je autor i knjige o solarnoj jogi, kaže da u regionu Balkana ima najmanje oko 150.000 ljudi koji su 'gledanje u Sunce' prihvatili kao način života.
( Izvor: Studio B )

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.