Sudija Pavlović: “Tužićemo Inđiju”

Izvor: Dzungla.org, 30.Okt.2011, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudija Pavlović: “Tužićemo Inđiju”

Posle optužbi Inđije na račun četvorice sudija meča u Kupu protiv Vojvodine zbog ‘bojkota’ akcije “Bitka za bebe”, arbitri spremaju tužbu.

Arbitri duela ističu da su potpuno šokirani pričom koju su izneli čelnici zeleno-belih, pa iako im je zabranjeno da govore za medije, nisu mogli da istrpe.
Pomoćni sudija na toj utakmici Branko Pavlović ispričao je šta se u Inđiji pre i posle meča, ali i tokom poslednja dva dana dešavalo.
Prvo, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << smo došli na stadion, niko nam nije ni reč rekao da bi trebalo da učestvujemo u akciji. Štaviše, mi smo tražili da nam donesu četiri ulaznice da ih platimo i da na taj način damo naš doprinos”, istakao je Pavlović, “Ne samo da nam nisu doneli karte nego je posle utakmice u našu svlačionicu ušao sportski direktor Inđije Predrag Kodžo i rekao nam da će naše takse, a to je ukupno 45.000 dinara, biti uplaćene u humanitarne svrhe. Nismo ni reč protiv toga rekli, uzeli smo stvari i otišli, računajući da će tako zaista biti”.
Ipak, već sledećeg dana pojavile su se optužbe iz Inđije kako se sudijska četvorka nije odrekla ni dinara u korist akcije „Bitka za bebe“.
Alarmirali smo Udruženje sudija, nismo mogli da verujemo šta se dešava. Verovatno je došlo to do ljudi iz Inđije, jer su nam u petak u 16.30 časova uplatili takse, za koje su rekli da idu u humanitarne svrhe. Imamo sve bankarske izvode, da se vidi šta je tačno. Mi smo u subotu od tog novca 12.000 dinara donirali akciji „Bitka za bebe“. Kada se kolega Vlado Glođović vrati iz Luksemburga narednih dana, tužićemo Inđiju. I ukoliko dobijemo parnicu, sva sredstva ćemo uplatiti u humanitarne svrhe”, naglasio je Pavlović.
( Izvor: B92, Večernje novosti )

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.