Stvari koje izgovaraju apsolutno svi MUŠKARCI i ŽENE!

Izvor: 011vodič.com, 15.Apr.2021, 07:25

Stvari koje izgovaraju apsolutno svi MUŠKARCI i ŽENE!

Ovih nekoliko laži izgovaraju čak i najsrećniji parovi, Foto: Profimedia




Šta biste rekli da je za jednu vezu najvažnije?
Mnogi smatraju da je to poverenje.
I da je ono stub svakog, pa i ljubavnog odnosa.
Međutim, čak se i u vezama u kojima postoji maksimalno poverenje provuče poneka sitna laž, koja bi mogla da se svrsta u takozvane bele laži.
One se uglavnom izgovaraju kako bi poboljšale odnos, ili doprinele “miru u kući”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> Ovih nekoliko laži izgovaraju čak i najsrećniji parovi.
Izgledaš sjajno
Recimo da se spremate za izlazak i partner/ka vas pita kako izgleda. Činjenica je da vas to pita jer joj je stalo do vašeg mišljenja i svakako je bolje da je lepim rečima ohrabrite i potvrdite da izgleda dobro, nego da joj srozate samopouzdanje!
Potpuno si u pravu
Kada ste usred svađe, a posebno ako je ta svađa besmislena i nije u vezi sa nečim važnim, u “sekundi” možete da smirite situaciju tako što ćete partneru reći da je u pravu. Tako će shvatiti i da vam cilj nije da ga napadate, pa će se umanjiti tenzija između vas.
Dobro sam
Ne treba da krijete svoja osećanja od partnera, ali je činjenica da postoje i situacije kada ni sami niste sigurni kako se osećate i šta osećate. U takvim slučajevima je bolje da kažete “dobro sam”, makar dok sami sa sobom ne raščistite kako se osećate.
Bonus video:
09:05

IGOR MILOJEVIĆ ZA ESPRESO




(Espreso/Krstarica)



The post Stvari koje izgovaraju apsolutno svi MUŠKARCI i ŽENE! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.