Studentkinja se u slobodno vreme tajno bavila politikom da bi mogla da plati školarinu

Izvor: Njuz.net, 12.Mar.2014, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studentkinja se u slobodno vreme tajno bavila politikom da bi mogla da plati školarinu

Napomena: Ova vest je šaljive prirode

ĆUPRIJA, 12. mart 2014, (Njuz) – Studentkinju Geografskog fakulteta M. T. roditelji su izbacili iz kuće i javno je se odrekli u plaćenom oglasu u dnevnoj štampi nakon što je otkriveno da se u slobodno vreme bavila politikom kako bi obezbedila novac za školarinu.
Čime se M. T. bavi otkriveno je sasvim slučajno, kada je tokom obavljanja svoje “tajne profesije” u Skupštini Srbije naletela na poslanika iz Ćuprije, koji je istovremeno i kućni prijatelj sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << njenim roditeljima.
- Devojka se u ovaj nečastan posao upustila iz nužde, ali to nije opravdanje. Roditelji su je u Beograd poslali da studira, a doživeli su da ih ovako osramoti. Čujemo da je bila pod zaštitom izvesnog šefa poslaničke grupe, koji je osim nje ‘držao’ još nekoliko desetina političara i jedan je od jačih u Skupštini – rekao je sused roditelja ove studentkinje koji je insistirao na anonimnosti.
Skandal se u Ćupriji povodom ovog slučaja još ne stišava, a epilog se još ne nazire.
Nezvanično saznajemo da je M. T. bila među cenjenijim “družbenicama politike” i da je svoje usluge veoma skupo naplaćivala. Primera radi, za jedan izlazak za govornicu uzimala je u proseku oko 300 evra, dok bi cena za završnicu sa vređanjem političkih protivnika skakala za čak 200 evra. Uslugu davanja celodnevnog kvoruma naplaćivala je i do 1000 evra.
Nenad Milosavljević

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.