Studenti ETF-a istraživanjem zaključili da je jedini mogući odnos muškarca i žene prijateljstvo

Izvor: Njuz.net, 09.Avg.2011, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studenti ETF-a istraživanjem zaključili da je jedini mogući odnos muškarca i žene prijateljstvo

Napomena: Ova vest je šaljive prirode...

BEOGRAD, 9. avgust 2011, (Njuz) – Prijateljstvo je jedini mogući odnos između muškarca i žene, rezultat je petogodišnjeg istraživačkog projekta rađenog na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu.

U studiji je učestvovalo preko 200 muških studenata ETF-a koji su tokom poslednjih pet godina posmatrani u svakodnevnim situacijama komunikacije sa ženama svih godišta i socijalnog statusa. Bez obzira na atraktivnost, inteligenciju i obrazovanje ženske >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << osobe, u 100% slučajeva nakon upoznavanja došlo bi do razvoja platonskog prijateljstva.
U izveštaju istraživanja sa ETF-a navodi se da postoji opasnost za budućnost ljudske vrste, jer rezultati sa terena govore da žene nemaju seksualni odnos sa muškarcima i da su svi samo prijatelji.
- Jedini seksualni odnosi koje su studenti ETF-a zabeležili u poslednjih 5 godina su oni u porno klipovima na Internetu, a poznato je da u tim odnosima ne dolazi do začeća jer muškarac ejakulira negde po telu ili licu žene, tako da smo ozbiljno zabrinuti za natalitet čovečanstva - kaže Andrija Martinović, jedan od studenata koji je radio istraživanje.
Istraživanje je pokazalo da preko 74% muških studenata ne sme ni da započne razgovar sa devojkom koja iole atraktivno izgleda, tako da je samo ostvarenje prijateljstva i činjenice da razgovaraju sa lepom ženom većini njih više nego dovoljno.
Ipak, s obzirom da se svakodnevno na ulici pojavljuju novorođena deca, istraživači ETF-a zaključili su da 'postoji verovatnoća da njihove drugarice imaju seks negde, sa nekim ljudima koji postoje u nekom paralelnom univerzumu'.
Da bi potvrdili ovu pretpostavku, studenti su najavili novo istraživanje koje će uključiti tajno nadgledanje drugarica ubacivanjem špijunskih kamera u njihove torbice, kako bi utvrdili da li te devojke ipak imaju seks sa nekim drugim ljudima kada ne sede sa svojim drugarima u kafiću i pričaju im o svojim problemima.
Istok Pavlović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.