Student pušio „Davidov“ i radnim danom

Izvor: Njuz.net, 16.Avg.2013, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Student pušio „Davidov“ i radnim danom

Napomena: Ova vest je šaljive prirode



Student uverava da mu nije bila namera da bilo koga provocira




PARAĆIN, 16. avgust 2013, (Njuz) – Student Marko Višnjić (21) izazvao je opšte zaprepašćenje svojih drugara kada je u četvrtak ujutru u lokalnom kafiću iz dzepa izvadio paklicu cigareta marke „Davidov“ i stavio je na sto.
Kako saznaje Njuz, u kafiću je istog momenta zavladao tajac, a sve oči bile su uprte u ovog mladića.
- Dobro je poznato da momci iz našeg društva „Davidov“ puše samo petkom i subotom uveče i to samo ako izlađu na neko fensi mesto, da bismo impresionirali devojke. Nedeljom i radnim danima, naravno, pušimo svoje krdže, jer za skupe cigarete nemamo para. Kada smo videli da je Marko u četvrtak izvadio „Davidov“ najpre smo pomislili da mu je konačno prošao neki tiket ili da je, ne daj Bože, opljačkao nekoga ili se učlanio u vladajuću stranku – priča Uroš Marković, Markov najbolji drug.
Marko u početku nije shvatao zašto svi zure u njega, a onda ga je i čudan ukus dima u plućima upozorio da nešto nije u redu.
- Stvarno mi nije bila namera da nekoga u kafiću provociram, u pitanju je obična slučajnost. Paklica „Davidova“ mi je u subotu uveče propala kroz pocepan džep u jakni, a ja sam sve vreme mislio da mi je neko ukrao, zbog čega sam pomišljao i da čitav slučaj prijavim policiji. Nije mala stvar kada ti neko u subotu uveče ukrade takvu dragocenost. Jutros je zahladnelo pa sam ponovo obukao istu jaknu i mahinalno izvukao paklicu. Ovo je bolji osećaj nego kad u zadnjem dzepu farmerki nađeš zaboravljenih 100 dinara – rekao je ushićeno Marko.
U društvu se potom povela rasprava da li da preostali „Davidov“ popuše odmah ili da je sačuvaju do narednog petka, ali je na kraju odlučeno da se paklica deponuje kod Jovana, poznatog zagovornika zdravog života i smrtnog protivnika nikotina.
- Mislim da smo učinili pravu stvar, jer bi sve ostalo bilo čisto razbacivanje. Da smo „Davidov“ popušili u utorak, šta bi bilo sledeće, možda bi neko već u četvrtak u kafiću naručio „Hajneken“, a to je već opasna stranputica – zaključio je Marko.
Bojan Ljubenović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.