Štroka na sve strane! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 25.Feb.2016, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štroka na sve strane! (VIDEO)

Oni su VIP seljaci - ne kupaju se, ne čiste za sobom i čuvaju hranu ko zna gde!

Foto: YouTube

Zadruga je u četvrtak prepodne izgrdila farmere koji žive u prljavštini, i sakrivaju hranu tamo gde ne bi trebalo.

"Pošto vas ima mnogo na imanju, neophodno je da vodite računa o čistoći i higijeni, pre svega zbog zdravlja. Juče smo čuli nešto o higijeni u WC-u i kupatilu i veoma smo zabrinuti. Morate da brinete o čuvanju, pranju i pripremi namirnica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << to je bitno za svačije zdravlje. Insistiramo da nakon ovog sastanka izribate bure, sredite kupatilo, očistite oba WC-a, prokontrolišete sudove i opet ih operete, kompletno i detaljno sredite ostavu u kojoj stoji hrana. Upozoravamo vas i da je štekarenje i čuvanje hrane na mestima koja za to nisu predviđena veoma opasno", navodi se u pismu Zadruge.



Izvor: YouTube

Kasnije je Ivona Negovanović zapanjila ostale, rekavši da se nije okupala tri dana.

"Nisam, jer ne mogu da se kupam danju, a ne mogu ni u četiri ujutru. Ne mogu ni sad, jer onda neću smeti da izađem napolje", rekla je Cuca.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.