Izvor: Blic, 08.Okt.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strogo vaspitanje Šarliz Teron

Strogo vaspitanje Šarliz Teron

Šarliz Teron je od svoje majke dobijala dobre batine koje su nekad bile toliko jake da je imala modrice po butinama. 'Oskarovka' je priznala da je imala strogo vaspitanje i da su je, dok je odrastala, često fizički kažnjavali zbog njenog ponašanja. Ona je nedavno otkrila: 'Bože, kakve sam pljuske dobijala. Bilo je to više od pljuski - tukli su me. Definitivno. S onim što bi im došlo pod ruku.' Glumica je priznala da su je jednom toliko izudarali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << metalnim ofingerom, zato što je prosula supu na školsku uniformu, da je imala ogromne modrice po butinama. Potom je otišla u školu sa Pajom Patkom i Mikijem Mausom ugraviranim na butinama od ofingera koji je mama zgrabila i na kome su se nalazili ti Diznijevi likovi. Iskustva iz mladosti su joj pomogla kada je radila ulogu u filmu 'Čudovište'.

Madonin poklon Eštonu i Demi

Madona je novopečenim mladencima Demi Mur i Eštonu Kučeru poslala odgovarajuće narukvice za njega i nju, kao poklon za svadbu. Pop kraljica je poslala nakit vredan po 5.000 evra u znak izvinjenja što nije stigla na njihovu svadbu. Ešton i Demi su pristalice kabale, kao i Madona, koja je bila pozvana na njihovu svadbu u kabala stilu, ali nije stigla zbog nesreće koju je doživela na jahanju. Demi i Ešton su se venčali prošlog meseca na ceremoniji u privatnoj kući na Beverli Hilsu.

Dženet snimljena golišava na plaži

Anonimnom paparacu, opremljenom video kamerom, isplatilo se skrivanje u grmlju koje okružuje vilu pevačice Dženet Džekson koja je bez odeće uživala na suncu. Paparaco je već unovčio snimak na Internetu, a Dženet će ponovo tvrditi da nije ništa kriva, kao i u slučaju kada joj je 'slučajno' ispala dojka pred milionima televizijskih gledalaca na dodeli muzičkih nagrada.

Keli Bruk se još ne udaje za Bilija Zejna

Verenica Bilija Zejna je izjavila da su glasine da će se njih dvoje venčati iduće godine čisto đubre, i insistira na tome da par uopšte ne brza sa venčanjem. Keli je priznala da se užasava organizacije velikog dana jer obe porodice imaju toliko ljudi koje moraju da pozovu. Ona je britanskom listu 'Kloser' rekla: 'Morate da uzmete u obzir činjenicu da je Bilijeva porodica u SAD, a moja u Britaniji. Svi moraju da budu zadovoljni'.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.