Striptiz u metrou

Izvor: Dzungla.org, 05.Dec.2012, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Striptiz u metrou

Striptiz u metrou u meksičkom Montereju! Izvesna Luna Bela obradovala putnike metroa, časteći ih nesvakidašnjom zabavom. Eh…

Beograd nema metro, ali bi svako od nas digao obe ruke za taj vid transporta kada bi se u njemu organizovalo nešto ovako.
Prsata lepotica koja sebe zove Luna Bela častila je putnike metroa u Montereju u Meksiku besplatnim striptizom (skoro do kraja) usred bela dana!
Deo po deo odeće sa nje je nestajao, uz izazovni ples u krilima muških >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << putnika, koji nisu skidali osmeh sa lica. Ipak, jedan sredovečni muškarac je posle nekoliko minuta prekinuo zabavu, rekavši joj da je njeno ponašanje ili tačka neprimerena, jer je u vozu bilo i dece.
Ona je potom izjavila da je to uradila kako bi skrenula pažnju na loš nivo obezbeđenja u javnom gradskom prevozu.


(Izvor: Mondo)

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.