Stravična smrt Instagram zvezde

Izvor: Mondo, 21.Jan.2019, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravična smrt Instagram zvezde

Instagram zvezda Điđi Vu (36) koja se proslavila golišavim objavama s vrhova planina, pronađena je mrtva u nacionalnom parku u Tajvanu.

Foto: MONDO/Goran Sivački

Điđi je na društvenim mrežama objavljivala svoje alpinističke šetnje u bikiniju, pozirala na vrhovima planina, a onda krenula u solo jednonedeljnu avanturu po nacionalnom parku Jušan.

Nekoliko dana kasnije pozvala je prijateljicu i javila joj da je pala niz veliku nizbrdicu i da ne može >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da izađe sama. Prijateljica je alarmirala policiju, koja je poslala helikoptere po nju, ali su zbog nevremena morali da se vrate.

Kada su konačno stigli do mesta na kojem se nalazila, našli su je mrtvu. Điđi je umrla od hipotermije.

Vu je pokušavala da se popne na najviši vrh na Tajvanu, odakle bi objavila slike, ali je pala s visine od 20 metara. Preživela je pad, ali ne i hladnoću.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.