Stopa kriminala u prestonici beleži konstantan pad

Izvor: 011vodič.com, 12.Jul.2019, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stopa kriminala u prestonici beleži konstantan pad

Foto: MUP / Promo Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović zahvalio se danas pripadnicima Policijske uprave za grad Beograd na kontinuiranom radu kojim su doprineli da stopa kriminala u prestonici beleži konstantan pad. – Rad Policijske uprave za grad Beograd u prvoj polovini 2019. godine odlikovalo je izuzetno zalaganje celokupnog starešinskog i policijskog kadra i rezultati koji su doprineli da se građani osećaju bezbednije. Oni su svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ozbiljnim i požrtvovanim svakodnevnim radom ostvarili rezultate, po kojima se Beograd danas svrstava u jedan od najbezbednijih gradova u Evropi – istakao je ministar zahvalivši se načelniku PU za grad Beograd Milanu Staniću i njegovom timu. Ministar je precizirao da Beograd u poređenju sa drugim evropskim gradovima poput Budimpešte, Hamburga, Beča ili Berlina, ima najmanji broj izvršenih krivičnih dela. Foto: MUP / Promo Nebojša Stefanović On je istakao da je u prvih šest meseci ove godine u Beogradu izvršeno 10.616 krivičnih dela, što je za 14,8 odsto manje u odnosu na isti period 2018. godine, kao i da je na teritoriji glavnog grada u pomenutom periodu počinjeno pet krivičnih dela teško ubistvo i da su sva rasvetljena. – Važno je da građani znaju da je policija uradila svoj posao, jer smo u prethodnom periodu bili svedoci zlonamernih komentara kako se u Beogradu izvrši veliki broj krivičnih dela za koja se nikad ne nađu odgovorni, što apsolutno nije tačno – rekao je Stefanović, navodeći da je u istom periodu prošle godine u Beogradu počinjeno 13 krivičnih dela teško ubistvo, od čega je do sada rasvetljeno 10. Stefanović je dodao i da je od početka godine počinjeno jedno krivično delo ubistvo sa elementima organizovanog kriminala, koje je beogradska policija rasvetlila i na našoj teritoriji uhapsila saizvršioca, dok je u Češkoj uhapšen počinilac. U prvih šest meseci ove godine od počinjenih […] More
The post Stopa kriminala u prestonici beleži konstantan pad appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Stefanović: Stopa kriminala u prestonici beleži konstantan pad

Izvor: Blic, 12.Jul.2019

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović zahvalio se danas pripadnicima Policijske uprave za grad Beograd na kontinuiranom radu kojim su doprineli da stopa kriminala u prestonici beleži konstantan pad.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.