Stonsi dobili svoj kamen - U SVEMIRU

Izvor: Mondo, 24.Avg.2019, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Stonsi" dobili svoj kamen - U SVEMIRU

Kamen na Marsu nazvan po čuvenoj rok grupi.

Nakon što je robotizovana svemirska sonda "Insajt" snimila kamen veličine bejzbol lopte, koji se kotrlja po površini meseca, NASA je odlučila da taj kamen nazove "Kamen Rolingstonsa", po poznatoj rok grupi.

Članovi grupe Rolingstons pevač Mik Džeger, gitarista Kejt Ričards, bubnjar Čarli Vats i gitarista Roni Vud izjavili su da im je velika čast što su dobili svoj kamen na Marsu i da su jako srećni zbog toga.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Ovo je definitivno prekretnica u našoj dugoj i bogatoj istoriji. Veliko hvala svima iz agencije NASA što ste nam pružili ovakvo zadovoljstvo", rekli su oni.

Mik Džeger mora na operaciju

Mik Džeger je iskoristo priliku da na jenom nastupu u Kaliforniji pubilici kaže da je NASA Stonsima dala nešto o čemu su oduvek sanjali, "našu sopstvenu stenu na Marsu".

"Ne mogu da verujem", rekao je Džeger dodajući da bi voleo da može da donese tu "stenu" i stavi je na kamin.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.