Što si se slikala, slikala si se! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 12.Avg.2017, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Što si se slikala, slikala si se! (VIDEO)

Televizija E! razmišlja o ukidanju rijalitia "Life of Kylie"

Dugo najavljivni "solo projekat" Kajli Džener, rijaliti "Life of Kylie", navodno bi mogao da bude ukinut jer je "užasno dosadan".

"Porodica paniči jer brine kako to utiče na ugovor koji ima s E! televizijom", rekao je neimenovani izvor i otkrio u čemu je problem: "Rijaliti je gledaocima dosadan, ništa se ne dešava, nema drame i svađa kao u 'Kardašijanovima' i sada je u planu ponovno montiranje snimljenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << epizoda kako bi gledaocima bile zanimljivije".

Navodno, gledaoci su tražili da u rijalitiju gledaju i Kim Kardašijan, pa nije isključeno da će se u "Kajlinom životu" u nekoj od narednih epizoda pojaviti i ona.



Izvor: YouTube

Ono što je gledaocima i kritičarima najviše zasmetalo je njena konstantna kuknjava kako ne može da živi "normalnim životom", a pristala je da je kamere snimaju 24 sata!



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.