Stiže najslađi rijaliti šou na svetu: Upoznajte lenjivce (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 12.Nov.2013, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže najslađi rijaliti šou na svetu: Upoznajte lenjivce (VIDEO)

Lenjivci su možda najprofesionalnije TV zvezde na svetu, s obzirom na to da su od početka emitovanja svog rijaliti šoua odmah naučili kako da se opuste pred kamerama i da ne obraćaju pažnju na njih.

"Animal Planet" televizija je počela sa emitovanjem rijaliti šoua "Upoznajte lenjivce", koji se u celosti vrti oko života ovih životinja.Svake sedmice kamere ove televizije posećuju utočište lenjivaca u Kostariki, gde se vrši oporavak i rehabilitacija ovih životinja, ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << su povređene.Utočište je osnovano pre 20 godina od strane Džudi i njenog muža Luisa, i od tada je pružilo drugu šansu stotinama napuštenih i povređenih lenjivaca koji u suprotnom ne bi preživeli u divljini.Njihov centar je privukao i veliki broj turista koji sa zadovoljstvom posećuju životinje koje je teško uočiti u divljini.Ova vrstu prati reputacija da su veoma lenji, ali činjenica je da spavaju samo 10 sati dnevno, dok im je životni vek 40 godina. Izvor: Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Ovako se ja brčkam!

Izvor: Mondo, 12.Nov.2013

Televizija "Animal Planet" počela je da emituje rijaliti šou "Upoznajte lenjivce". U ovoj epizodi možete videti kako..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.