Stiven Tajler: Pošmrkao sam pola Perua, na drogu sam potrošio 6 miliona dolara

Izvor: Blic, 23.Feb.2013, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiven Tajler: Pošmrkao sam pola Perua, na drogu sam potrošio 6 miliona dolara

Frontmen benda „Aerosmith” Stiven Tajler je senzacionalno otkrio da je potrošio 6 miliona dolara na droge priznavši: „Može se reći da sam ušmrkao pola Perua”.

Ekstravagantni muzičar, koji je sa Džoom Perijem bio poznat pod nadimkom „Toksični blizanci”, procenio je da je kroz nozdrve proturio milione i milione, ali manje od 20 miliona dolara, kako se svojevremeno pisalo.

Tajler je ovu izjavu dao u intervjuu za australijsku emisjiu „60 minuta”, dodavši >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da „Više nije važno”.

Dugokosi 65-godišnjak bio je „čist” preko dve decenije sve dok nije postao zavistan o lekovima 2009, iako se kasnije i od toga uspešno izlečio.

Intervju će biti emitovan u nedelju, 24. februara.

VIDEO> Priznanje Stiva Tajlera:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stiven Tajler: Pošmrkao sam pola Perua, na drogu sam potrošio 6 miliona dolara

Izvor: medio.rs, 23.Feb.2013

Frontmen benda „Aerosmith Stiven Tajler je senzacionalno otkrio da je potrošio 6 miliona dolara na droge priznavši: „Može se reći da sam ušmrkao pola Perua.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.