Stil Penelope Kruz niko ne sme da dirne

Izvor: Press, 11.Maj.2017, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stil Penelope Kruz niko ne sme da dirne

Kakav stil ima Penelope Kruz? Budući da spada u prave zvezde, često olako prelazi preko njenog načina odevanja. Ali kada se zastane i ocene se njene kombinacije, dolazi se do sledeće istine.
foto: zena.blic.rs
Prelepa španska glumica Penelope Kruz ima savršen stil. Nema tu ničeg suvišnog, šljaštećeg ili napadnog. Njene kombinacije toliko su pročišćene da čak i kad obuče zlatnu haljinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << izgleda prefinjeno i glamurozno poput holivudskih diva. Ali savršena jednostavnost nije jedina tajna njenog dobrog stila. Penelopa često koketira sa vintidž stilovima ili detaljima, čime lako i bez napora osvežava minimilastičke kombinacije koje prefera.
 
Kvalitetni materijali se podrazumevaju ako preferirate minimalistički stil poput Penelope

Naizgled super jednostavna kombinacija, a efekat izvanredan. Farmerke blago širokih nogavica i sandale imaju retro prizvuk, mantil je pročišćen a akcenat je na kvalitetnom materijalu- koži, i sve to u paleti boja koja je prijatna za oko.
 
Penelope nas ponekad iznenadi i uskoči i zavodljivu haljinu

Nije joj strano da se pojavi atraktivno obučena i svoje ženske atribute stavi u prvi plan ali tu je uvek neki važan detalj koji celu kombinaciju skrene na otmeni kolosek. Dekoltovana haljina sa vrtoglavim šlicem ima naglašen deo na leđima nalik mikro pelerini u stilu Odri Hepbern- čini se kao nevažan modni detalj ali upravo on pravi razliku između preteranog i sofisticiranog.
 
Penelope u drapiranoj zlatnoj haljini izgleda poput grčke boginje 

Haljina sa kojom bi dame sa stilom imale mnogo muke za Penelope je bila šala. Bez detalja, čak se ni obuća ne vidi. Svedena šminka. I frizura prikladna za razne dnevne prilike. Dovoljno da malo primire atraktivnu haljinu. Bravo Penelope.
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.