Izvor: Blic, 07.Dec.2022, 16:44

Stigla nova titula za EXIT! U saradnji sa NFT-TiX-om osvojena nagrada za najbolju inovaciju na Britanskim festivalskim nagradama

EXIT festival i tehnološka platforma NFT-Tix pobednici su u kategoriji Nagrada za inovaciju na renomiranim Britanskim festivalskim nagradama! EXIT, trostruki evropski festivalski šampion, bio je proteklog jula prvi veliki muzički događaj na svetu koji je koristio blockchain tehnologiju za prodaju NFT ulaznica za događaj ove veličine, omogućivši kupovinu VIP Gold i VIP Infinite Experience ulaznica na ovoj decentraliziranoj tiketing platformi. Upravo s tim projektom osvojio je svoje četvrto veliko festivalsko priznanje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.